ГРИЖА ЗА ВАС И ЗА ВАШИЯ ДОМ!

 След  като чуждестранните граждани придобият имот у нас, те имат нужда от помощ за решаване на много други проблеми, които не влизат в ничии задължения и не са клауза по никакви договори. Обикновено търсят за съдействие агентите, чрез които са закупили имота си. Много често се случва обаче брокерите, както и собствениците на сградите да не се отзовават на нуждите на доскорошните си клиенти.

В комплексите от затворен тип по-рядко се срещат такива проблеми, тъй като там са в сила Договорите за поддръжка и управление, но там, където липсва Управляваща компания, а именно в малките жилищни кооперации, проблемите на живущите чуждестранни граждани се увеличават с всеки изминал ден. Най-големи затруднения изпитват собствениците на имоти, които не ги ползват целогодишно, а единствено през летния сезон.

Зачестиха недоволствата на руски граждани, които се чувстват  излъгани в страната ни, именно поради липсата на грижи, както за техните имоти, така и за самите тях.
Това, което нашата Компания предлага днес, е именно ГРИЖА ЗА ВАС И ЗА ВАШИЯ ДОМ!

 

Ние Ви предлагаме екип от професионалисти, фирми във всяка една област, които коректно и добросъвестно ще се отнесат към Вашите проблеми, предлагаме Ви едно дълготрайно и надеждно партньорство!

Доверете ни се и се наслаждавайте на Вашия отдих в България!
Грижата за Вашия дом оставете на нашия екип! 


ОФИС "ВАШ ДОМ" Поморие и Несебър:

Телефон: +359 895 534 524
e-mail: [email protected] 
http://www.homeofficebg.com