Община Поморие отново ще се представи в Лондон

За втора поредна година Община Поморие ще се представи на международното туристическо изложение World Travel Market – Лондон, което ще се проведе в дните от 3-то до 6-ти ноември 2014 г., съобщиха от пресцентъра на Община Поморие.

World Travel Market е най-голямото туристическо изложение за професионалисти в бранша. В миналогодишното му издание участваха 48 хиляди представители на туристическия бизнес от почти всички страни в света.

Под мотото „Виж и разкажи”, посетителите на изложението ще се запознаят с природните и културни забележителности на региона от заместник-кмета на Община Поморие Илия Джингов и началникът на отдел „Управление на проекти” Георги Петков.

Участието на Община Поморие на World Travel Market е съгласно изискванията за осигуряване на устойчивост по Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG161РО001/3.2-02/2011/009 по ОПРР 2007-2013 г., проект, „Развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина” по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г.Избрани сайтове Поморие

Най-актуални страници Поморие

  • Майски празници в Поморие още за Поморие » ...

  • Великден в Поморие - Гранд хотел Поморие 5* още за Поморие » ...

  • Гранд хотел Поморие 5* - Поморие Хотели в Поморие - Гранд хотел Поморие 5*

  • Най-нови коментари Поморие

  • Коментар към: Плажове в Поморие Hello! We've good news for The brand new Xrumer 16 were exceptional base Joomla K2 copes and operates with postings without any any mods! It is possible to see it here: http://katamarancharter.no/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=873 http://naveedulhassan.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=24690 http://www.sophrologue-lyon.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2521 http://www.abdelkaderrailane.fr/index.php/component/users/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1463 http://www.galleriaperera.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=117318