Поморие ще се представи на фестивала „Зелени дни”

Община Поморие, в партньорство с общините Айтос и Руен, ще вземе участие в петото издание на фестивала „Зелени дни – 2014”, който ще се проведе от 10 до 13 май 2014 г., под надслов „Зелените хоризонти на България”.

Пролетният фестивал ще представи алтернативни туристически дестинации и средства за опазване на природното и културно наследство на България, както и за развитието на капацитета на местните общности да печелят от земеделие и туризъм. Вече четири години столичани и техните гости се радват в първите дни на пролетта на фестивала. Срещата тази година ще е пред паметника на съветската армия, до изхода на метрото и Софийския университет. Организатори на „Зелени дни 2014” са  Българска асоциация за алтернативен туризъм и туроператорът „Одисея-ин“, с подкрепата на Столична община, Френското посолство, Американското посолство и Министерство на икономиката и енергетиката.

 

Във втория  ден на фестивала – 11 май, от 13.00 часа, ще се проведе презентация на тема „Възможности за еко и селски туризъм в региона на Източна Стара планина (Поморие-Айтос-Руен), развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на район Поморийски залив и Източна Стара планина.

 

 

 Участието на Общините Поморие, Руен и Айтос е на общ щанд, в рамките на проект: „Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO001/3.2-02/2011.Избрани сайтове Поморие

  • М-Бус ООД автобуси за Бургас, Варна, Слънчев бряг, В.Търново, Карнобат ... Автобусна фирма М-БУС работи с около 100 автобуса, от които 36 чисто нови автобуса в т.ч. 12 автобуса на възраст до 5 години.

  • Най-нови коментари Поморие

  • Коментар към: Плажове в Поморие Hello! We've good news for The brand new Xrumer 16 were exceptional base Joomla K2 copes and operates with postings without any any mods! It is possible to see it here: http://katamarancharter.no/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=873 http://naveedulhassan.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=24690 http://www.sophrologue-lyon.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2521 http://www.abdelkaderrailane.fr/index.php/component/users/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1463 http://www.galleriaperera.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=117318