Avis 2006 / Авис 2006

„Авис 2006” е българска агенция, специализирана в областта на сделките с недвижими имоти, предлагаща модерни и традиционни имоти в най-красивите български планински и морски курорти.
Специализирани сме основно в продажбата на имоти за инвестиция и ваканционни имоти.
В нашия екип работят изключителни професионалисти, брокери и консултанти с опит в сферата на продажбите, маркетинга, оценяването и управлението на недвижимата собственост.
Непрекъснатото повишаване на квалификацията на служителите допринася изключително за качеството на предлаганите услуги в областта на търговията с недвижими имоти.
„Авис 2006” се ръководи от отдаден екип, ненадминат в познанията си за българския пазар за недвижима собственост.

Основни принципи, от които се ръководи нашия екип са:
- Защита интересите на клиентите.
- Високо информационно ниво, относно тенденциите и развитието на пазара за недвижима собственост.
- Гарантиране на пълна неприкосновеност на кореспонденцията с нас и данните на клиентите.

Част от предлаганите от нас услуги са:
- Помощ при намиране на подходящ имот, на възможно най-достъпните цени на пазара, започващи от 500 евро до 2500 евро на кв.м. в морските курорти и от 500 евро до 1500 евро на кв.м. в планинските курорти.
- Съдействие и консултации по всички въпроси, свързани с покупката на имот в България .
- Застрахователни услуги.
- Организиране на пътувания с цел оглед и избор на подходящ имот.

Централният офис и седалището на „Авис 2006” се намира в гр. Свиленград, китно градче със стратегическо местоположение – на границата на Република България с Гърция и Турция.
Агенцията има офис в Пампорово – най-слънчевият зимен курорт в Родопите, офисът се намира във фоайето на Гранд Хотел " Мургавец".
Третият ни офис в гр.Поморие – най-големия балнеоложки курорт на българското Черноморие, се намира в комплекс "Penelope Palace" Поморие. Последният офис, който отвори врати, се намира в гр.Несебър. Там се предлагат различни услуги на чуждестранни граждани, които вече са придобили имоти на българското черноморие.

http://www.avis2006.com

Славея Панайотова

e-mail: [email protected]
skype: slaveya.panayotova
mobile: +359888348090
web: http://www.avis2006.com