Поморие се представи на две туристически изложения

Община Поморие взе участие в още две туристически изложения – „Уикенд туризъм” – Русе и фестивала „Зелени дни” в София.

В рамките на изложенията се проведоха презентации на туристическия регион Поморийски залив и Източна стара планина, в които взеха участие експерти в туристическия сектор. Посетителите проявиха огромен интерес най-вече към възможностите за калолечение, които предлага Поморие.

 

Изложението Уикенд туризъм Русе е единственото в България, фокусирано върху оферти за отдих и забавление през почивните дни. Програмата включва и Фестивал на туристическите забавления и анимации – единственият фестивал в България, който представя пъстра палитра от програми – развлечения за туристи.

 

Пролетният фестивал „Зелени дни” е насочен към алтернативните туристически дестинации и средства за опазване на природното и културно наследство на България, както и за развитието на капацитета на местните общности да печелят от земеделие и туризъм.

Участието на Общините Поморие, Руен и Айтос е на общ щанд, в рамките на проект: „Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ:BG161PO001/3.2-02/2011.

 
Избрани сайтове туристически

  • USB-Travel- хотели, почивки и лагери Туристическа агенция и туроператор USB Travel- добрите оферти за почивка на морето в България и Гърция (BB, HB, FB, All Inclusiv ...

  • Най-актуални страници туристически

  • Мароко - От Имперските столици до загадките в Сахара - 01.05.2021г. още за Поморие » ...

  • Пътуване до, в и за България България

  • Израел с полет от Варна - 3НВ - 15.05.2021; 29.05.2021г. още за Поморие » ...