√–»∆ј «ј ¬ј— » «ј ¬јЎ»я ƒќћ!

 —лед  като чуждестранните граждани придоби€т имот у нас, те имат нужда от помощ за решаване на много други проблеми, които не влизат в ничии задължени€ и не са клауза по никакви договори. ќбикновено търс€т за съдействие агентите, чрез които са закупили имота си. ћного често се случва обаче брокерите, както и собствениците на сградите да не се отзовават на нуждите на доскорошните си клиенти.

¬ комплексите от затворен тип по-р€дко се срещат такива проблеми, тъй като там са в сила ƒоговорите за поддръжка и управление, но там, където липсва ”правл€ваща компани€, а именно в малките жилищни кооперации, проблемите на живущите чуждестранни граждани се увеличават с всеки изминал ден. Ќай-големи затруднени€ изпитват собствениците на имоти, които не ги ползват целогодишно, а единствено през летни€ сезон.

«ачестиха недоволствата на руски граждани, които се чувстват  излъгани в страната ни, именно поради липсата на грижи, както за техните имоти, така и за самите т€х.
“ова, което нашата  омпани€ предлага днес, е именно √–»∆ј «ј ¬ј— » «ј ¬јЎ»я ƒќћ!

 

Ќие ¬и предлагаме екип от професионалисти, фирми във вс€ка една област, които коректно и добросъвестно ще се отнесат към ¬ашите проблеми, предлагаме ¬и едно дълготрайно и надеждно партньорство!

ƒоверете ни се и се наслаждавайте на ¬аши€ отдих в Ѕългари€!
√рижата за ¬аши€ дом оставете на наши€ екип! 


ќ‘»— "¬јЎ ƒќћ" ѕоморие и Ќесебър:

“елефон: +359 895 534 524
e-mail: info@homeofficebg.com 
http://www.homeofficebg.com

акумулатори Ѕош

Ќемската компани€ ЅќЎ спира производството на јкумулатори за електромобили, заради огромните инвестиции, които тр€бва да направи. ¬сичко, което тр€бва да знаете за акумулатори Ѕош  още за ѕоморие ї www.kit93.com акумулатори Ѕош