Балнеологията на Поморие предизвика интерес в Лондон

Заместник-кметът на Община Поморие Илия Джингов и началникът на отдел „Управление на проекти”  Георги Петков за втора поредна година представиха Поморие на едно от най-големите международни туристически изложения – World Travel Market – Лондон, което се проведе в дните от 3-то до 6-ти ноември 2014 г.

„Интересът към Поморие както винаги беше голям. Посетителите искаха да научат повече за възможностите за балнеотуризъм, които предлагаме. Културата и историята на Поморие също бяха обект на интерес. Сред гостите на изложението имаше и англичани, които имат жилища в Поморие.  Те не спират да се информират за случващото се в града от уеб сайта на Общината и идваха да научат повече подробности  за наскоро направените археологически проучвания.”– коментира заместник-кметът.

Българският щанд на изложението беше представен от заместник министъра с ресор туризъм Бранимир Ботев. Посетителите се запознаха с фолклора на страната и традициите й в производството на вино. Голямо внимание на България отдели и кореспондентът на телевизия CNN Ричард Куест.

Участието на Община Поморие на World Travel Market е съгласно изискванията за осигуряване на устойчивост по Договор за безвъзмездна финансова помощ  №BG161РО001/3.2-02/2011/009  по ОПРР 2007-2013 г., проект,  „Развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина” в партньорство с Община Айтос и Община Руен, по Оперативна програма  „Регионално развитие” 2007-2013 г.
Избрани сайтове Поморие

Нови интернет страници Поморие

  • ГЕОГРАФСКИ СВЯТ Туристически агенции: Светът на Вашите мечти Хотели в Поморие - Гранд хотел Поморие 5*

  • Най-актуални страници Поморие

  • Коледа в Поморие - Гранд хотел Поморие 5* още за Поморие » ...

  • Нова Година в Поморие - Гранд хотел Поморие 5* още за Поморие » ...

  • Коледа в Поморие още за Поморие » ...

  • Най-нови коментари Поморие

  • Коментар към: Плажове в Поморие Hello! We've good news for The brand new Xrumer 16 were exceptional base Joomla K2 copes and operates with postings without any any mods! It is possible to see it here: http://katamarancharter.no/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=873 http://naveedulhassan.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=24690 http://www.sophrologue-lyon.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2521 http://www.abdelkaderrailane.fr/index.php/component/users/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1463 http://www.galleriaperera.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=117318